skip to Main Content

Terbongkar RAHSIA

Jana RM17’328.11

Dalam Masa 30 Hari –

Program Affiliate AuraHijab

“Produk Rawatan Rambut No. 1 Malaysia”

Serius, Simple Giler!

Bagaimana Anda Akan Menjana Komisen Tinggi Melalui Program Ini?

Promosi dan Terpaksa Terima Komisen

Anda hanya perlu promosi link affiliate anda di dalam facebook, instagram, whatsapps, twitter, blogspot, wordpress blog dan terpaksa terima komisen setiap hari tanpa henti.

Tak Perlu Guna FB Ads

Ya! Anda tak perlu pening kepala nak belajar setting dan buang duit untuk jalankan kempen FB Ads kerana kami yang akan lakukan itu semua untuk anda. Anda cuma perlu bawa traffic ke website AuraHijab.my dengan menggunakan Link Affiliate anda dan kami akan buat retargeting kepada prospek yang anda bawa. Anda tidak akan kehilangan komisen dan akan menjana lebih banyak sales susulan. Kami hanya nak pastikan prospek yang anda bawa akan convert dengan sebaiknya. 100% Kos Retargeting adalah tanggungan kami.

Tak Perlu Simpan Stok

Ya! Anda tak perlu keluarkan modal untuk simpan stok AuraHijab. Sebaliknya hanya perlu terima komisen tanpa henti. Ingat! Bawa taffic kepada website kami melalui link affiliate anda. Selebihnya kami akan lakukan untuk anda.

Tak Perlu Pos Barang

Ya! Anda tak perlu penat-penat packing barang dan beratur panjang-panjang di pejabat pos. Kami yang buatkan semuanya untuk anda tanpa sebarang bayaran. Anda hanya bawakan traffic kepada website kami menggunakan link affiliate anda. Mudah kan?

Mengapa Begitu Mudah?

Bisnes Affiliate = Zero Kos

Anda boleh mulakan Program Affiliate Aura Hijab secara PERCUMA. Semudah DAFTAR > COPY LINK > PROMOSI. Anda cuma perlu ada Laptop dan sambungan internet. Itu sahaja.

Beroperasi 24J Seminggu

Web jualan kami beroperasi selama 24j seminggu. Jadi komisen anda tetap berjalan seperti biasa walaupun anda sedang tidur nyenyak.

Berhenti Bekerja Kerana Wang

Anda boleh lupakan cara lapuk kerana sekarang wang yang akan bekerja untuk anda. Hanya sedikit usaha diperlukan. Bawakan banyak traffic masuk ke website kami melalui link affiliate anda dan anda akan lihat bagaimana wang masuk ke akaun anda tanpa henti.

Buat Share dan Jana Income

Ada lebih dari 800 artikel kesihatan telah kami sediakan untuk anda kongsikan di pelbagai media social. Artikel tersebut telah tersedia dengan link affiliate anda. Tugas anda hanya buat perkongsian dan terima komisen kerana ianya viral!

Mudah Dapat Lebih Pelanggan

Selain membuatkan prospek membeli, kami juga akan memujuk prospek yang anda bawa supaya mendaftar sebagai agen kami dan mereka adalah dibawah anda. Setiap sales yang mereka bawa, anda juga terima komisen. Menarik kan?

Mengapa Perlu Sertai Program Affiliate AuraHijab?

Jana Pendapatan Pasif

Dengan teknik pemasaran yang betul, anda boleh membina 1 rangkaian bisnes tanpa sempadan dan memberikan pulangan pendapatan yang konsistan setiap bulan kerana semuanya dihujung jari anda.

Back-Up Income

Keadaan ekonomi yang tidak menentu, anda perlu mempunyai backup income sebagai persedian bagi sebarang kemungkinan yang tak terjangka. Dengan adanya program affiliate AuraHijab, anda tidak perlu risau dengan risiko tersebut.

Bagaimana Cara Saya Dibayar?

Jualan Minimum RM200

Pelanggan akan membuat bayaran menggunakan sistem yang kami telah sediakan. Anda boleh semak transaksi di dalam dashboard akaun affiliate anda. Kami akan buat bayaran penuh kepada setiap agen affiliate yang telah mencapai komisen bersih RM 200.00 pada setiap hari. Sekiranya anda tidak mencapai jumlah komisen minimum ini, baki tersebut akan kami hold sehingga anda capai jumlah RM200.00

Pindahan Wang Setiap Hari

Kami akan membayar kepada anda pada pukul 6petang, setiap hari bekerja melalui akaun bank yang anda berikan.

Bagaimana Cara Untuk Sertai Program Ini?

Pendaftaran PERCUMA

Lepasni anda boleh shopping kat LV, Chanel, Gucci beli cash!

Anda masih tak nampak peluang?
Berapa banyak jenama tudung & shawl? Berapa byk butik & kedai yg jual produk utk wanita bertudung

Pendapatan anda serius, xda had
Training diberi kpd yg terpilih

Register skrg 👇

Daftar hari ini, dengan akaun aurahijab anda dan mula terima komisen – Tekan button Become An Affiliate sekarang 👍

Ada soalan?

Tanya kami di ruangan komen 👇
Back To Top